Další úspěšná transakce je na světě! Tentokrát jsme zastupovali Partory, českou digitální továrnu, při získání významné investice ve výši 1,25 milionu eur od nového fondu JET Investment. Celou transakci vedl advokát Jakub Císař, partner Novalia. 

Celkem 1,25 milionu eur posílá nový startupový fond ze skupiny Jet Investment do rodinné firmy Partory, kterou založili bratři Milan a Jakub Málkovi s více než 25 lety zkušeností ve strojírenství. Tentokrát pod dohledem Jakuba Císaře, advokáta a partnera Novalia.

Partory je skvělou ukázkou digitalizace tradičního oboru. Bratři Málkovi se zaměřili na konkrétní problém, se kterým mají díky rodinnému podniku mnoho vlastních zkušeností. Máme radost, že jsme jim mohli pomoci v získání jejich další investice, o to větší, že se jedná o historicky první investici fondu JET Investments,“ říká Jakub Císař

Partory je B2B platforma, která využívá umělou inteligenci a strojové učení k optimalizaci dodávek nízkonákladového strojírenského vybavení, jako jsou nosníky, ozubená kola či různé úchyty. Tento hradecký startup poskytuje komplexní výrobní řešení pro strojírenský průmysl po celé Evropě a s novou investicí se zaměří na další vývoj své softwarové platformy a expanzi na zahraniční trhy.

Jsme pyšní, že jsme mohli být součástí této transakce a věříme, že Partory se podaří inovovat nejen na domácím, ale i mezinárodním trhu.